Naar hoofdinhoud Naar footer

Mijn Vilans Protocollen

Laatst bijgewerkt op: 30-04-2024

Direct toegang tot de protocollen, op het moment dat dit nodig is. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen en nog betere zorg te leveren.

Wat is Mijn Vilans Protocollen?

Zelf zorgprotocollen ontwikkelen en actueel houden vraagt tijd en expertise. Met een abonnement op Mijn Vilans Protocollen heeft u dat geregeld en heeft u direct toegang tot meer dan 400 betrouwbare protocollen, werkinstructies, achtergrondinformatie en vaardigheidstoetsen. Zorgprofessionals krijgen een eigen inlog waarmee ze direct vanaf hun eigen device onze protocollen kunnen bekijken, favoriet kunnen maken, of van feedback kunnen voorzien. Zo helpt Mijn Vilans Protocollen zorgprofessionals om nog effectiever te handelen en nog betere zorg te leveren.

Betrouwbaar, efficiënt. Oog voor de cliënt

Met Mijn Vilans Protocollen gebruiken medewerkers altijd actuele protocollen. Dagelijks werkt ons team van professionals aan de ontwikkeling en het updaten van de protocollen. We houden rekening met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe richtlijnen en publicaties en nieuwe materialen op het gebied van voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Als landelijk kennisinstituut werkt Vilans bovendien samen met vele partners in het veld waardoor we de betrouwbaarheid van onze protocollen kunnen garanderen.

De voordelen van Mijn Vilans Protocollen:

  • Betrouwbaar en actueel
  • Veilig en efficiënt
  • Draagt bij aan kwalitatief hoogstaande zorg
  • Samen met het veld en de wetenschap, groeiende kennisgemeenschap
  • Gerenommeerd instituut sinds 1990

Direct een abonnement afsluiten

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen over wat Mijn Vilans Protocollen voor uw organisatie kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen via protocollen@vilans.nl.

Webinars

Bekijk ook deze webinars (op YouTube) over Mijn Vilans Protocollen:

Verhalen bij dit project

Er zijn geen verhalen bij dit project.

Tips bij dit project

Er zijn geen tips bij dit project